الحمدلله،
«خالکوبی بر بدن حرام است، زیرا از پیامبر صلی الله علیه وسلم ثابت شده که ایشان : «لَعَنَ الْوَاصِلَةَ، والْمُسْتَوْصِلَةَ، والواشمةَ، والمُسْتَوْشِمَةَ». یعنی : «پیامبر صلی الله علیه و سلم وصل کننده (پیوند زننده) و پیوند شونده، و کسی را که خال کوبی می کند، و کسی که خال کوبی می شود، را لعنت فرمود». متفق علیه.
اگر مسلمان در زمانی که نسبت به تحریم آن مطلع نبوده اقدام به خالکوبی کرده باشد، و یا در زمان کودکی خالکوبی کرده، او اکنون ملزم است بعد از دانستن حکم آن اقدام به پاک کردن خال کند، اما اگر پاک کردن آن موجب مشقت یا ضرری شود در آنصورت همان توبه و استغفار کافیست، و ماندن اثر خالکوبی بر بدن او مشکلی ندارد.
و اما کاشتن دندان طلا؛ اگر بدون نیاز باشد جایز نیست؛ زیرا استعمال طلا بر مردان حرام است، مگر آنکه ضرورتی برای آن وجود داشته باشد. و در سوال خود به این امر اشاره کرده اید که دندان طلا را بخاطر زیبایی کاشته اید، پس (از آنجائیکه این ضرورت و نیاز نیست) ملزم به بیرون آوردن آن هستید، در عوض می توانید مکان خالی آنرا با دندان دیگری بجز طلا پر کنید. خداوند همه را به آنچه مورد رضایش است توفیق دهد. والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته» .
" مجموع فتاوی العلامة عبد العزیز بن باز رحمه الله" (10/43).
والله اعلم
وصلی الله علی نبینا محمد وعلی اله وصحبه وسلم
سایت جامع فتاوای اهل سنت و جماعت
IslamPP.Com |